Robel

Kje nas lahko najdete
Naša pisarna

Na pisna sporočila odgovorimo v roku 24 ur. med delavnim časom pa smo dosegljivi na spodnji številki.

Kotna ulica 1, 3000 Celje, Slovenija

03 428 4120

info@robel.si

naše delo.

Strokovnost, ki greje vaš dom.

Robel se specializira za zagotavljanje celovitih rešitev za ogrevanje in vodovod, prilagojenih vašim potrebam. Z več kot 30 leti izkušenj smo strokovnjaki za načrtovanje, montažo, servis in vzdrževanje ogrevalnih sistemov, vključno s talnim ogrevanjem in toplotnimi črpalkami. Naše storitve segajo tudi v svetovanje in prodajo, kar zagotavlja, da boste prejeli najboljši nasvet in izdelke za vaš projekt.

Z sedežem v Celju, smo na voljo strankam po vsej Sloveniji, z močno prisotnostjo v širši Savinjski regiji in na Štajerskem. Naše obsežno omrežje več kot 20 poslovnih partnerjev nam omogoča zagotavljanje visokokakovostnih rešitev za male, srednje in celo velike komercialne projekte

0 +
let vodilni na trgu
0 %
zadovoljnih strank
service icon

Vzdrževanje ogrevalnih kotlov

Ohranite svoje ogrevalne sisteme v vrhunskem stanju z našimi strokovnimi storitvami vzdrževanja in nadzora ogrevalnih kotlov.
service icon

Vzdrževanje in servis toplotnih sistemov

Ohranite optimalno delovanje vaših toplotnih sistemov z našimi strokovnimi storitvami vzdrževanja in servisa.
service icon

Svetovanje in energetski pregledi

Odkrijte potencial vašega doma ali poslovnega prostora z našimi vrhunskimi storitvami svetovanja in energetskih pregledov.
service icon

Montaža toplotnih inštalacij

Izboljšajte udobje in energetsko učinkovitost svojega doma ali podjetja z našimi vrhunskimi rešitvami za montažo toplotnih inštalacij.
service icon

Montaža talnega gretja

Odkrijte ultimativno udobje v vašem domu z našo vrhunsko storitvijo montaže talnega gretja.
service icon

Montaža in odčitavanje števcev

Zagotovite natančno spremljanje porabe energije z našimi strokovnimi storitvami montaže in odčitavanja števcev.

naše delo.

Vaše zadovoljstvo je naš uspeh!

01
prvi korak

Analiza potreb stranke

Prvi korak v našem delu je temeljita analiza potreb stranke. To vključuje posvetovanje s stranko, razumevanje njenih želja in zahtev ter določitev ciljev projekta.

02
Drugi korak

Načrtovanje in prilagajanje

Na podlagi analize potreb stranke pripravimo načrt in se posvetimo prilagajanju rešitev, ki najbolje ustrezajo specifičnim zahtevam in željam stranke. V tem koraku skrbimo za detajlno načrtovanje, ki zagotavlja optimalno izvedbo projekta.

03
Tretji korak

Izvedba in nadzor

Ko je načrt dokončno oblikovan, se lotimo izvedbe projekta. Ta korak vključuje strokovno izvedbo načrtovanih rešitev in skrbni nadzor nad napredkom projekta. Med izvedbo zagotavljamo dosledno kakovost in skrbno upoštevamo roke.

04
četrti korak

Dokončanje in zadovoljstvo stranke

Ko je projektno delo zaključeno, se osredotočimo na dokončanje detajlov in zagotovimo, da so vsi elementi pravilno nameščeni in delujejo po pričakovanjih. Na koncu se prepričamo, da je stranka zadovoljna s končnim rezultatom in zagotovimo, da so vse njene potrebe in želje izpolnjene.

kontaktirajte nas.

IMATE VPRAŠANJE? PIŠITE NAM