Zgodovina

Podjetje ROBEL je bilo ustanovljeno leta 1990 kot družba z omejeno odgovornostjo v lasti dveh lastnikov. Glavna storitev je bila priklop in zagon plinskih aparatov v Celju. To obdobje je trajalo do leta 1993.
V naši galeriji si lahko ogledate fotografije naših začetkov.

Postopoma smo se usmerili v prevzemanje nadzora ogrevalnega sistema mesta Celje ter v izvedbo strojnih instalacij na poslovnih ter stanovanjskih objektih. Veliko časa in energije smo z novim tisočletjem pričeli vlagati v optimizacijo načinov ogrevanja in koriščenje alternativnih virov. Tako smo se specializirali za učinkovito in okolju prijazno rabo energije na področju ogrevanja.

Odlikujemo se v tem, da ves čas iščemo nove materiale in tehnologije, ki pomenijo napredek v ogrevalnih sistemih.

Danes

Podjetje ROBEL ima danes 10 zaposlenih, po potrebi pa sodelujemo tudi z zunanjimi sodelavci.
Vzdržujemo večino večstanovanjskih objektov v mestu Celje. Izvajamo nizkotemperaturne sisteme ogrevanja, napajane s toplotnimi črpalkami. Obvladujemo večinski del daljinskega ogrevalnega sistema mesta Celje.

Smo zelo uspešni pri izvedbi najmodernejših nizkotemperaturnih ogrevalnih sistemov in vgradnji najmodernejših toplotnih črpalk, kar pomeni, da bomo Vaš dom opremili z najsodobnejšim sistemom ogrevanja, ki zagotavlja udobnost, kvaliteto in prijetno mikroklimo ter je finančno najugodnejši.

V podjetju ROBEL se zavedamo, da je topla voda že davno odkrita. Vendar skrivnost dandanes leži v UČINKOVITOSTI porabljene energije.