Podjetje Robel praznuje 20 let
22.02.2010 

Letos praznuje podjetje ROBEL svojo dvajseto obletnico uspešnega delovanja na področju ogrevanja ter vzdrževanja strojnih instalacij. V poznem poletju leta 1990 je podjetje shodilo svoje prve korake. In čeprav rojstvo našega podjetja ni bilo niti najmanj tako dramatično kakor rojstvo naše domovine par mesecev kasneje, danes oboji stojimo ponosno in stabilno ter praznujemo svoj 20. rojstni dan.

Zaradi te priložnosti bomo v letošnjem letu organizirali več akcij ter aktivnosti, da počastimo obletnico, ki za nas pomeni veliko zmago na poslovnem ter kariernem področju. Podjetje ostaja zvesto svoji tradiciji kvalitetnega delovanja, ki ga trmasto izvajamo tudi v najtežjih časih. Zvestoba kvaliteti nas je do današnjega dne pripeljala skozi vse čeri osebnih ter zunanjih kriz. In zato vam v prihodnosti obljubljamo, da bomo vztrajno držo kakovostnega delovanja tudi obdržali.

Upamo, da se boste v tekočem letu z veseljem vračali na spletne strani našega podjetja, saj vam bomo skozi celotno leto pripravljali veliko presenečenj, pred pričetkom kurilne sezone pa se nam obeta tudi veliko praznovanje, ki ga pod nobenim pogojem ne boste smeli zamuditi!

Podjetje Robel na spletu 
21.02.2010 

Čeprav je podjetje ROBEL na slovenskem tržišču uveljavljeno podjetje z večletno tradicijo, se je na spletu pojavilo šele pred kratkim. Od takrat je naša spletna stran zelo obiskana, saj beležimo od začetka postavitve internetne strani na splet že 5000 obiskovalcev.
Število nas je presenetilo ter nas vzpodbudilo k temu, da našim sedanjim in potencialnim strankam ponudimo ter omogočimo še večji dostop do podatkov ter informacij o delovanju podjetja preko spleta.
V prihodnosti imamo načrtovano prenovo naših vsebin in dopolnitev spletne strani z interaktivnejšimi orodji, ki vam bodo v pomoč pri izbiri ogrevalnenega sistema oz.odpravljanju težav na obstoječem ogrevalnem sistemu.

Vzemite si trenutek časa ter nam sporočite vaše želje ter predloge glede novih spletnih vsebin, ki bi jih želeli videti na spletnih straneh podjetja ROBEL.

Predlog:

Opis: