Galerija fotografij referenčnih objektov ter naše ekipe

Za Vas smo pripravili celotno galerijo fotografij podjetja ROBEL. Zaradi številčnosti slik smo jo razdelili v dve večji skupini:

   ¬ Naše podjetje
   ¬ Naše delo

V razdelku Naše podjetje si boste lahko ogledali fotografije naše ekipe na delovnem mestu ter na terenu. Poleg tega pa Vam bomo razkazali tudi naše poslovne prostore ter utrinke iz naših vsakoletnih druženj. Ker podjetje šteje že 19 let, Vam v kratkem časovnem traku z veseljem prikazujemo tudi našo rast. Fotografij prve desetletke žal nimamo, smo pa drugo desetletko ovekovečili s selitvijo na novo lokacijo, kar smo zabeležili tudi v kratki fotoseriji. Kot zanimivost pa Vam v razdelku Naše podjetje prikazujemo tudi fotografije predmetov iz naše delavnice, ki so lahko namesto delavnega tudi estetski navdih...

V razdelku Naše delo si boste lahko ogledali več fotografij naših referenčnih objektov. Iz njih je nazorno razviden potek dela za boljšo predstavo, ko se boste lotili prenove Vašega ogrevalnega sistema. Poleg tega pa fotografije pričajo tudi o kvantiteti ter kvaliteti našega dela.

Galerijo smo pripravili v upanju, da boste v njej uživali in se morda naučili tudi česa novega o ogrevalnih sistemih. Skozi čas jo bomo z Vašo pomočjo ter predlogi tudi dopolnjevali, zato je ne pozabite vsake toliko časa ponovno preveriti!